Toyota najpoznatiji brend po pitanju elektromobilnosti

Bez autora
Sep 27 2011

U nedavnom istraživanju globalnih razmera koje je obavio nemački TUV Rheinland, Toyota je zauzela prvo mesto kao najpoznatiji brend po pitanju elektromobilnosti. Takođe, istraživanje pokazuje da je Toyota i prvi izbor potencijalnih kupaca u Evropi kada odlučuju o kupovini.Od svih ispitanika u Evropi, njih 33 posto je reklo da bi odabralo jedno od vozila iz Toyotinog hibridnog asortimana, kada bi planirali da kupe električno-hibridno vozilo. Time je Toyota daleko ispred svih u automobilskoj industriji.

Toyota najpoznatiji brend po pitanju elektromobilnostiU nedavnom istraživanju globalnih razmera koje je obavio nemački TUV Rheinland, Toyota je zauzela prvo mesto kao najpoznatiji brend po pitanju elektromobilnosti.

Takođe, istraživanje pokazuje da je Toyota i prvi izbor potencijalnih kupaca u Evropi kada odlučuju o kupovini. Od svih ispitanika u Evropi, njih 33 posto je reklo da bi odabralo jedno od vozila iz Toyotinog hibridnog asortimana, kada bi planirali da kupe električno-hibridno vozilo. Time je Toyota daleko ispred svih u automobilskoj industriji.

Za potrebe svog globalnom istraživanja o električnim vozilima, koje je objavljeno 14. septembra 2011. godine, TUV Rheinland je anketirao kupce iz dvanaest glavnih automobilskih tržišta (Kina, Danska, Nemačka, Francuska, Indija, Izrael, Italija, Japan, Portugal, Španija, elika Britanija i SAD). Intervjuisani su vlasnici vozila ili oni koji imaju pristup vozilima za lična putovanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik